Case

Kempen transport

www.kempentransport.nl

Hoogwaardige ICT oplossing dient als basis voor het verder uitbouwen van onze organisatie

  • Branche: Logistiek
  • Samenwerking sinds: 2014
  • Rapportcijfer:
  1. ICT-Beheer
  2. Software Ontwikkeling
  3. Consultancy

Kempen Transport is een bekende speler op het gebied van gekoeld transport van groente en fruit door grote delen van Europa, met vaste lijndiensten naar het Duitse achterland. De bedrijfsautomatisering van Kempen Transport is hoogwaardig te noemen. Voor de winstgevendheid van de organisatie is het van essentieel belang dat de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste persoon beschikbaar is.

Karel Hermans, directeur en eigenaar van Kempen Transport, startte de samenwerking met ZeroPlex in 2014. Hij was op zoek naar een ICT-leverancier die zaken professioneel benaderd en waarbij alles onder één dak zit. In gesprek met Rick van ZeroPlex werd de basis gelegd van de samenwerking die vandaag de dag nog steeds voortduurt.

Dankzij een nauwe samenwerking op het gebied van ICT en het inrichten van de kantoorautomatisering, maar ook door het koppelen van software en databronnen is het bedrijf in staat geweest zijn operationele proces efficiënter en sneller te maken. Maatwerk software laten ontwikkelen is iets waar ondernemers niet direct aan denken, maar maakt het interne proces veel efficiënter en zichzelf daarmee snel terugverdient.

ZeroPlex is een bijzonder bedrijf, ze zijn relatief jong qua team, maar absoluut kundig, doorpakkers en ze innoveren met ons mee. Compleet anders dan andere partijen in deze markt.

Karel Hermans,
directeur
van Kempen Transport

Kempen transport ICT op maat Noord-Limburg
Kempen Transport ICT beheer software op maat Venlo Limburg

De toekomst van automatisering binnen Kempen Transport

ICT -in de breedste zin van het woord- wordt steeds belangrijker in de bedrijfsvoering van ieder bedrijf, zo ook binnen Kempen Transport: “We blijven samen met Rick innoveren en telkens de volgende stap zetten, dat werkt prima. Ik zou niet snel overstappen naar een andere ICT-leverancier. We zouden eerder intern onze ICT-afdeling vergroten, zodat we meer slagkracht krijgen en nog sneller kunnen verbeteren.”

Kempen Transport ICT beheer Belfeld Limburg Venlo Tegelen

Het is een gouden bedrijf. Ik kan ze om 3 uur ’s nachts bellen en het wordt opgelost. Concurrenten zijn na 17.00 uur en in het weekend niet meer te bereiken. Dat werkt voor ons gewoonweg niet.

Ontmoet ZeroPlex

Graag komen we met u in contact om samen met u een oplossing te bedenken voor uw ICT-uitdaging.

"*" geeft vereiste velden aan

Accepteer voorwaarde*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over ons ZeroPlex groepsfoto voor mobiel