• software op maat 2
  Bedrijfssoftware voor uw unieke processen

  Vaak passen uw processen nét niet in standaardsoftware. Dat is zonde, want dan betaalt u voor software waarvan u slechts een gedeelte gebruikt. Daarom ontwikkelen we voor u een maatwerkoplossing, zodat u uw processen kunt digitaliseren én automatiseren.

 • klantenportaal maatwerk software development ZeroPlex
  Selfservice via klantportaal

  Uw klanten de touwtjes in handen geven? Dat kan met een online klantportaal. Zo kunnen zij zelf bestellingen doen, facturen inzien of orders volgen via track-and-trace.

 • Cloud SaaS maatwerk software development
  Koppelingen met systemen van uw klant

  Uw klant het nóg gemakkelijker maken om met u samen te werken? Zorg dan voor een interface tussen uw ICT-systemen en die van uw klant. Bijvoorbeeld voor het automatisch verwerken van bestellingen het uitwisselen van EDI-berichten.

 • productiviteit automatisering rendement
  Korte en betaalbare projecten met impact

  De softwareprojecten die we doen, hebben een looptijd van twee tot zes maanden. Zo blijft innoveren overzichtelijk en betaalbaar.

Uw ICT-partner voor software-ontwikkeling

Blijf innoveren met maatwerksoftware. Wilt u uw bedrijfsprocessen slimmer inrichten? Wij zijn dé ICT-partner voor het mkb in Noord-Limburg en helpen u met het bouwen van maatwerkoplossingen om efficiënter te kunnen werken.

Wanneer uw software-pakket niet meer past

Jaren geleden heeft u software aangeschaft die toen prima voldeed aan uw wensen en eisen. Maar ondertussen bent u gegroeid en is ook uw softwarepakket hier en daar wat aangepast. Dat maakt het onderhoud en beheer ervan lastig en tijdrovend. Bovendien passen uw huidige processen nét niet binnen de kaders van de software. Helaas komt u ook niet verder met de leverancier, want die levert het pakket gewoon out of the box. De hoogste tijd voor een nieuwe oplossing!

Een software-oplossing specifiek voor uw bedrijfsprocessen

De oplossing: maatwerksoftware. Hiervoor doorlopen we samen met u de bedrijfsprocessen. Waar ondervindt u problemen? Wat gaat wel goed? Het is belangrijk om helder te hebben waar u exact naar op zoek bent om een sluitend proces te ontwikkelen. Alles is namelijk mogelijk, van eigen databases en rapportages, tot specifieke rechten en koppelingen. Natuurlijk helpen we u hierbij.

Slimmer werken door te digitaliseren

Door software op maat te ontwikkelen, kunt u efficiënter werken en daardoor zelfs kosten besparen. Bovendien wordt het werk voor uw medewerkers vaak een stuk leuker. Zo hoeven ze zich niet bezig te houden met repeterende administratieve taken, die worden namelijk geautomatiseerd. Daardoor kunt u kostbare tijd inzetten voor werk dat wél van waarde is voor uw bedrijf. Dat is pas slim ondernemen.

 • Zorg voor efficiëntere bedrijfsprocessen door automatisering.
 • Verbeter uw concurrentiepositie.
 • Verhoog de productiviteit van uw medewerkers.
 • Innoveer in korte tijd en op een betaalbare manier.
 • Beheer en onderhoud zijn onderdeel van de overeenkomst.
 • Wij zijn ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd.
Vraag het onze klanten

Met onze krachtige ICT-oplossingen werken we aan de bedrijfsprestaties van veel bedrijven in Venlo en de rest van Limburg.

Ontmoet ZeroPlex

Graag komen we met u in contact om samen met u een oplossing te bedenken voor uw ICT-uitdaging.

"*" geeft vereiste velden aan

Accepteer voorwaarde*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over ons ZeroPlex groepsfoto voor mobiel