• internet verbinding telecom glasvezel wifi
  Betrouwbaar internet voor uw bedrijf

  Bijna alle mkb-processen zijn afhankelijk van een goede digitale verbinding. Daarom kan geen bedrijf meer zonder betrouwbaar internet. Wij leveren u modern en razendsnel internet via koper, glasvezel, straalverbinding, 4G, 5G en Starlink.

 • mobiel en vaste telefonie VoIP Venlo | Noord-Limburg
  Zakelijke telefonie
  (vast én mobiel)

  We snappen als geen ander dat u altijd en overal bereikbaar wilt zijn. Bent u op zoek naar een VoIP-telefooncentrale of mobiele abonnementen van KPN, Youfone, Vodafone of T-Mobile? Wij helpen u met een passende oplossing voor zakelijke telefonie.

 • datacenter diensten
  Robuuste datacenters

  Bedrijfskritische ICT-infrastructuur wilt u met vertrouwen onderbrengen in een Europees datacenter die voldoet aan de AVG- en GDPR-eisen. Of u nu kiest voor een publieke of privécloud bijvoorbeeld via Microsoft Azure, wij zorgen dat uw data veilig én dichtbij is.

 • werken in de Cloud Telecom
  Werken in de cloud

  Locatie- en tijdsonafhankelijk werken wordt mogelijk gemaakt door de cloud. We helpen u met slimme cloudoplossingen tegen een vast maandelijks tarief. Zo hoeft u niet te investeren in kostbare servers en zijn uw applicaties en bestanden altijd en overal bereikbaar.

Flexibele cloud & telecom

Altijd veilig en altijd verbonden. Snel en betrouwbaar internet is onmisbaar voor iedere mkb’er. ZeroPlex is uw Limburgse ICT-partner voor krachtige cloud- en telecomoplossingen.

De voordelen van werken in de cloud

Hybride werken is tegenwoordig het nieuwe normaal. Vanwege de flexibiliteit, licentiestructuur en cybersecurity is de cloud dé oplossing om effectief te kunnen samenwerken. Wanneer u in de cloud werkt, dan staat uw data op gecentraliseerde servers in een Europees datacenter. Als een van de servers uitvalt, dan neemt een andere server de taken over. Binnen enkele minuten kunt u capaciteit op- en afschalen en u betaalt alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Dit maakt de cloud een schaalbare en krachtige oplossing die erg kostbaar zou zijn als u deze lokaal zou moeten inrichten. Onze specialisten helpen u om een passende cloudoplossing te kiezen én in te richten.

Slimme, zakelijke telecomoplossingen voor uw bedrijf

Heeft u meerdere vestigingen die onderling moeten communiceren? Of een telefooncentrale die moet doorverbinden naar zowel het binnen- als het buitenland? De meeste telecomverbindingen zijn hetzelfde. Daarom draait het om de juiste configuratie van uw netwerk met minimale vertragingen in de aansturing en communicatie. We onderzoeken uw probleem en vinden voor elk complex telecomvraagstuk een high-end maatwerkoplossing.

 • Geen gedoe: wij regelen de overstap, levering en het beheer van cloud en telecom.
 • U kunt kiezen uit meerdere providers, zoals Vodafone, KPN, Youfone en T-Mobile.
 • Storing? Bij calamiteiten is onze servicedesk is 24/7 bereikbaar.
 • U kunt bij ons terecht voor vaste telefonie, VoIP-telefooncentrales en mobiele abonnementen.
 • ZeroPlex is ISO 9001 (Quality Management) en ISO 27001 (Information Security Management) gecertificeerd.
Vraag het onze klanten

Met onze krachtige ICT-oplossingen werken we aan de bedrijfsprestaties van veel bedrijven in Venlo en de rest van Limburg.

Ontmoet ZeroPlex

Graag komen we met u in contact om samen met u een oplossing te bedenken voor uw ICT-uitdaging.

"*" geeft vereiste velden aan

Accepteer voorwaarde*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over ons ZeroPlex groepsfoto voor mobiel