• cybersecurity awareness training ZeroPlex | Venlo
  Awareness training

  Geef medewerkers de juiste handvatten tegen cyberdreigingen. Wij bieden jaarlijkse, interactieve trainingen die we klassikaal en als e-learning aanbieden.

 • Phishing campagnes

  Phishingmails zijn vaak niet van echt te onderscheiden. Daarom volgt er na de awareness training vaak een phishing-simulatie.

 • applicatie monitoring
  Ethisch hacken

  Welke gaten zitten er nog in uw beveiligingsschil? Ontdek het door onze ethische hackers uw ICT-omgeving op de proef te laten stellen.

 • zerotrust versleuteling beveiliging cybersecurity
  24/7 monitoring

  Wie houdt er ’s nachts zicht op uw bedrijfsnetwerk? Laat dat maar aan onze specialisten over. We zorgen voor automatische monitoring en pakken meldingen direct op.

Cybersecurity voor het mkb

Gemiddeld krijgen Nederlandse bedrijven, van groot tot klein, te maken met maar liefst 294 cyberaanvallen per week. Dus ook het mkb is doelwit van cybercriminelen. Om de vervelende gevolgen van ransomware, phishing of een hack te voorkomen, is het belangrijk om preventieve maatregelen te treffen.

Awareness training voor medewerkers

De belangrijkste schakel in het beveiligingsproces? Dat is uw medewerker. Daarom verzorgen we klassikale trainingen om de security awareness van medewerkers te vergroten. Tijdens deze training leren ze phishingmails te herkennen, sterke wachtwoorden te kiezen en niet in de val van social engineering te lopen. De lessen zijn interessant en interactief doordat we voorbeelden uit de praktijk gebruiken en bruikbare tips geven.

Bij security awareness is herhaling het sleutelwoord. Daarom geven we deze training jaarlijks, zoals ook gebeurt met BHV-trainingen. Door uw medewerkers bewust te maken van cyberdreigingen én ze te leren wat te doen in het geval van verdachte activiteiten, zorgt u voor een extra, menselijke beveiligingsschil voor uw ICT-omgeving.

Phishingmail simulaties

Phishingmails zijn vaak niet van echt te onderscheiden. Logo, huisstijl en woordgebruik zien er exact hetzelfde uit als van die bekende bank, verzekeraar of leverancier. Alleen zit er een malafide link in de mail en als een medewerker daarop klikt, kan dit consequenties hebben voor uw bedrijf.

Daarom volgt er na de awareness training vaak een phishing-simulatie. Deze mail bevat een pdf-bestand dat verder geen kwaad kan, maar wel meldt dat dit een kwaadaardig bestand had kunnen zijn. Aan de achterkant wordt geregistreerd wat er met de mail gebeurt en de uitkomst van de simulatie rapporteren we aan u. Zo kunt u in de praktijk het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers testen en ontdekken waar nog verbeterpunten liggen.

Ethisch hacken om kwetsbaarheden te ontdekken

Ook op technisch vlak vallen er soms gaten in de digitale beveiliging van een bedrijf. Om die kwetsbaarheden te ontdekken, voeren we een pentest (penetration test) uit. Het is een vorm van ethisch hacken om uw ICT-omgeving binnen te komen. Uiteraard spreken we samen af tot waar we mogen gaan.

Uit de hack kunnen allerlei zaken naar voren komen die uw aandacht vereisen. Denk aan default wachtwoorden, routerpoorten die openstaan of security patches die niet zijn doorgevoerd. Na deze test heeft u direct inzichtelijk welke stappen u kunt nemen om uw ICT-beveiliging te verbeteren. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen.

Uitbesteden 24/7 monitoring voor een veilige ICT-omgeving

Geen enkel mkb-bedrijf heeft de capaciteit om een ICT-omgeving dag en nacht in de gaten te laten houden door een ICT-medewerker. Gelukkig hoeft dat ook niet. Er zijn genoeg moderne securityoplossingen die automatisch alarm slaan bij verdachte activiteiten binnen uw bedrijfsnetwerk en direct actie ondernemen om eventuele schade te beperken. Na een melding gaat een van onze specialisten voor u aan de slag om de dreiging te analyseren en de juiste vervolgstappen te nemen. Zo kunt u met een gerust hart de beveiliging van uw ICT aan ons overlaten. Dat slaapt een stuk lekkerder!

 • Verklein de kans op een cyberaanval aanzienlijk met de juiste cybersecurity.
 • Kies voor de juiste balans tussen gebruiksvriendelijkheid en krachtige beveiligingsmaatregelen.
 • Houd dag en nacht uw ICT-omgeving in de gaten.
 • Wees voorbereid: zorg voor betrouwbare back-ups.
 • Ga voor zekerheid: ZeroPlex is ISO 27001 (Information Security Management) gecertificeerd.
Vraag het onze klanten

Met onze krachtige ICT-oplossingen werken we aan de bedrijfsprestaties van veel bedrijven in Venlo en de rest van Noord-Limburg.

Ontmoet ZeroPlex

Graag komen we met u in contact om samen met u een oplossing te bedenken voor uw ICT-uitdaging.

"*" geeft vereiste velden aan

Accepteer voorwaarde*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over ons ZeroPlex groepsfoto voor mobiel