• ICT Netwerkbeheer Serverbeheer Werkplekbeheer
  Veilige netwerken, servers en werkplekken

  Wij houden continu uw systemen in de gaten en zorgen voor de juiste back-ups, zodat verstoringen zijn verholpen nog vóórdat u hier last van heeft.

 • ICT-beheer klantenservice
  Onze servicedesk staat voor u klaar

  Starten uw programma’s niet of worden er geen e-mails verzonden? Onze servicedesk is elke werkdag tussen 08:00 en 17:30 uur bereikbaar. Is er een noodgeval? U kunt ons 24/7 bellen.

 • Projectondersteuning ICT beheer
  Projectondersteuning van A tot Z

  Wilt u naar de cloud migreren of uw serversysteem upgraden? Voor onze specialisten is dat gesneden koek! We adviseren en helpen u graag bij complexe ICT-projecten.

 • certificaat
  Slim Microsoft abonnementen afsluiten

  Wij helpen u bij het bepalen van de juiste abonnementen die u eenvoudig maandelijks kunt op- of afschalen. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft.

Uw ICT-beheer altijd onder controle

Werken in een betrouwbare ICT-omgeving vraagt om de expertise van een ICT-partner. En laten wij nu toevallig de leukste ICT-partner van Noord-Limburg zijn! U kunt uw onderhoud en beheer met een gerust hart aan onze specialisten overlaten

Bespaar tijd en kosten met ICT-beheer door ZeroPlex

“Ik heb last van spam”, “Ik wil remote werken faciliteren” en “Ik wil onze telefooncentrale anders configureren”. Allemaal vragen die u aan een ICT-collega zou stellen, toch? Maar wat als die er helemaal niet is? Dan heeft u alsnog een heel team aan kundige ICT-specialisten tot uw beschikking. De vraag kunt u namelijk ook aan ons stellen. Of u zoekt zelf enige tijd naar een antwoord, maar dan weet u nog steeds niet of dit de juiste oplossing is voor úw bedrijf. Profiteer daarom van onze kennis, best practices én transparante tarieven.

De zekerheid van ZeroPlex als uw ICT-partner

Misschien heeft u al eerder gewerkt met een ICT-partner en is dat minder goed bevallen. Ze waren moeilijk bereikbaar, vooral niet tussen 17:00 en 09:00 uur, als u een vraag stelde dan moest u vijf dagen wachten op een antwoord en patches werden niet automatisch doorgevoerd. Dan wordt ICT een bottleneck voor uw bedrijf. Kies daarom voor de zekerheid van ZeroPlex als uw ICT-partner.

ZeroPlex is ISO 9001 (Quality Management) en ISO 27001 (Information Security Management) gecertificeerd. Onze servicedesk is tussen 08:00 en 17:30 uur bereikbaar en voor noodgevallen zelfs 24/7. Voor meldingen met de laagste prioriteit heeft u alsnog binnen acht werkuren een oplossing. Wist u dat we vlaai eten als op vrijdag om 17:00 uur er vijf tickets of minder openstaan? En dat gebeurt bijna iedere week! Zo gedreven is ons team om u zo goed mogelijk te helpen.

Transparant advies omtrent uw ICT

Elk jaar zit u meerdere malen om tafel met onze specialisten voor de Quarterly Business Review. We hebben dan voor u alle relevante ICT-zaken in kaart gebracht. Bijvoorbeeld over hoeveel en welke calls we hebben afgehandeld, hoe het ervoor staat met de lifecycle van uw apparaten, en de naleving van het securitybeleid. Zo weet u exact waar u op dat moment staat wat betreft uw ICT-omgeving en welke investeringen er aankomen. Hierdoor heeft u altijd een toekomstbestendige ICT-omgeving die past bij uw ambities.

 • Voorkom uitval van systemen en bespaar op kosten.
 • Onze servicedesk is bij calamiteiten 24/7 bereikbaar
 • U heeft inzicht in het ICT-beheer via een eigen portal.
 • Kies voor extra zekerheid: wij zijn ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.
 • U betaalt een vast bedrag per maand, inclusief hulp bij storingen!
Vraag het onze klanten

Met onze krachtige ICT-oplossingen werken we aan de bedrijfsprestaties van veel bedrijven in Venlo en de rest van Noord-Limburg.

Ontmoet ZeroPlex

Graag komen we met u in contact om samen met u een oplossing te bedenken voor uw ICT-uitdaging.

"*" geeft vereiste velden aan

Accepteer voorwaarde*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over ons ZeroPlex groepsfoto voor mobiel