Uw lokaal betrokken ICT-partner

ZeroPlex is een betrokken ICT-partner voor het mkb in Venlo en tegelijkertijd toegewijd aan lokale sportverenigingen, stichtingen en evenementen. Op die manier leveren we met alle plezier een positieve bijdrage aan de regio Noord-Limburg en haar inwoners.

ZeroPlex lokaal betrokken sponsor limburgs museum

Limburgs Museum

Het Limburgs Museum. Van ós. Voor iedereen. Dat is ook waarom ZeroPlex trots is om hun ICT partner te zijn en we ons aangesloten hebben bij hun businessclub. Zo zijn we wederom lokaal betrokken binnen de Venlose samenleving!

Het museum staat op een plek waar eeuwenlang de stadsmuren en vestingwerken van de stad Venlo lagen. Na de sloop van de vestingwerken 1870 werd het terrein gebruikt als rangeeremplacement voor particuliere spoorwegmaatschappijen. Aan de zuidzijde van het museum is het oudste tankstation van Nederland bewaard gebleven. Dit tankstation van Esso werd gebouwd in 1933. Momenteel is het onder de naam Ut Tankstation in gebruik als horecagelegenheid. De geschiedenis van het terrein was voor architect Jeanne Dekkers een belangrijke bron van inspiratie toen ze het Limburgs Museum ontwierp.

Het museum is verrassend én verfrissend. Eigenzinnig én prikkelend. Het Limburgs Museum heeft schwung. Met bezieling wekken we de geschiedenis van Limburg tot leven. Bent u geboren of getogen in Limburg of woont u over de provinciegrens? Het Limburgs Museum is voor iedereen. Net als de Limburgse geschiedenis.

ZeroPlex lokaal sponsor Venloop Venlo

De Venloop

We zijn als trotse ICT-partner verbonden aan de Arrow Venloop waar letterlijk heel Venlo en omstreken voor uitloopt. Een écht Venloos initiatief. Naast dat we een van de hoofdsponsors zijn, lopen een aantal fanatieke collega’s ook mee. We vinden het leuk en belangrijk om met onze kennis en kunde een bijdrage te kunnen leveren om de Venloop (en dus Venlo) op de kaart te zetten.

Daarom ondersteunen we Stichting Venloop met een stabiel en snel internetnetwerk, goede computers, een moderne 3CX-telefooncentrale, software voor cloudoplossingen en SharePoint. Hiermee creëren we voor de stichting een veilige ICT-omgeving waarbij remote werken en bereikbaarheid vooropstaan. Lees hier het persbericht over onze bijdrage.

ZeroPlex lokaal sponsor M.A. Run

Stichting M.A.-Run

U heeft ze vast weleens door Venlo of een van de dorpen in onze regio zien rijden: honderden zijspannen met enthousiaste passagiers die meedoen aan de M.A.-Run. Ieder jaar organiseert de Stichting Maria Auxiliatrix Run (M.A.-Run) namelijk de grootste zijspanrit van Nederland voor mensen met een beperking. Met maar liefst 200 internationale zijspanrijders, net zoveel passagiers, 170 gemotoriseerde verkeersregelaars én 250 vrijwilligers is het een groots evenement.

We zetten ons graag in voor dit onvergetelijke feestweekend voor alle kinderen, jongeren en hun familie. Dat doen we door de administratieve lasten voor de M.A.-Run te verlichten met het hosten van digitale aanmeldformulieren en het automatisch matchen van de zijspanrijders met hun passagiers. Hier leest u meer over dit digitale inschrijf- en matchingsproces.

ZeroPlex lokaal betrokken sponsor zomerparkfeest Venlo

Zomerparkfeest in Venlo

Wist u dat er meer dan 90.000 bezoekers komen naar het gratis Zomerparkfeest? Het vierdaagse cultuurfestival in Venlo biedt ruim 100 acts die voornamelijk zijn gericht op muziek, maar ook dans, theater en film komen aan bod. Het is een van de grootste kunst- en cultuurfestivals van Nederland. Aangezien wij ook van gezelligheid houden, dragen we als sponsor graag een steentje bij om samen nog jaren van dit evenement in het mooie Julianapark te kunnen genieten.

 

ZeroPlex lokaal betrokken sponsor Civitas Venlo volleybal toernooi

Volleybalvereniging Civitas

ZeroPlex sponsort volleybalvereniging Civitas die, zoals ze het zelf zeggen, “de leukste en gezelligste volleybalvereniging van de regio” is. Ieder jaar organiseert de vereniging een drukbezocht beachvolleybaltoernooi waar we altijd van de partij zijn. Dit jaar deden er maar liefst 257 teams mee. Hoe hoog het ZeroPlex-team is geëindigd? Dat laten we even in het midden. Het was in ieder geval een gezellige en sportieve dag!

ZeroPlex lokaal betrokken sponsor Venlo On Ice

Venlo On Ice

Tijdens de kerstvakantie beleef je in Venlo het ultieme wintergevoel. De Oude Markt in hartje stad wordt weer omgetoverd tot een 600 vierkante meter grote ijsbaan. Venlo on ice is het langst lopende evenement in Venlo (25 dagen). Samen met familie, vrienden of collega’s geniet je hier van urenlang schaatsplezier. ZeroPlex sponsort dit evenement en neemt deel aan de curlingcompetitie, een leuke teambuilding activiteit.

ZeroPlex lokaal betrokken Sponsor Paardensportvereniging Zeldenrust

Paardensportvereniging Zeldenrust

We sponsoren de gemoedelijke Paardensportvereniging Zeldenrust uit Velden. De ruim 100 leden zijn onder andere actief als pony-, spring- of dressuurruiter, zowel professioneel als recreant. Wij doen het hen in ieder geval niet na, maar helpen graag op een andere manier mee aan de vereniging.

ZeroPlex lokaal betrokken sponsor HOVOC Noord-Limburg Horst

Volleybalvereniging Hovoc Horst

Er zijn in totaal 350 leden bezig met hun sport binnen volleybalvereniging Hovoc Horst. Volleyballen en opleiden staan centraal in het beleid. Zij vormen een absolute voorwaarde om uiteindelijk ook prestaties te kunnen neerzetten.

Ontmoet ZeroPlex

Graag komen we met u in contact om samen met u een oplossing te bedenken voor uw ICT-uitdaging.

"*" geeft vereiste velden aan

Accepteer voorwaarde*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontmoet ZeroPlex, ICT dienstverlener, uw ICT is onze zaak, maak kennis met het team van ZeroPlex