Stijn, manager ICT-servicedesk: ‘Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg’

Het team van ZeroPlex kent haar klanten natuurlijk door en door. Wij helpen bedrijven namelijk dagelijks aan oplossingen voor hun ICT-problemen. Daarom wil ZeroPlex graag de gelegenheid nemen om een van die specialisten aan jullie voor te stellen. Vandaag aan het woord: Stijn, manager ICT-servicedesk.

ICT-SERVICEDESK MANAGER IN OPLEIDING

Stijn is al ruim twee jaar in dienst als ICT-specialist bij de servicedesk. Samen met andere collega’s is hij het eerste aanspreekpunt voor alle klanten. Hij beoordeelt alle aanvragen, verzameld informatie en verdeelt het werk over de juiste afdeling. ‘Bij de servicedesk is het belangrijk dat we prioriteiten goed inschatten zodat de klant zo snel mogelijk geholpen kan worden’, verteld Stijn. En dat is ook wat Stijn leuk vindt om te doen. Naast het aanspreekpunt zijn van de klant, voert Stijn verschillende werkzaamheden uit. Van systeem onderhoud, back-ups tot storingen, geen uitdaging gaat hij en zijn team uit de weg.

Van jongs af aan is Stijn druk in de weer met computers en hoe deze werken, logischerwijs studeerde hij ICT-systeembeheer. Op dit moment staat er een nieuwe uitdaging op hem te wachten: ‘Ik word intern opgeleid tot servicedesk manager, met die kennis ben ik nog beter in staat het team aan te sturen, werkvoorbereidingen te doen en werkinstructies te maken. Maar vooral te fungeren als vraagbaak.’

EEN GOEDE SFEER IS HET HALVE WERK

Stijn weet precies waarom hij succesvol is in zijn werk: ‘Mijn werk bij ZeroPlex is erg gevarieerd en elke dag leer ik nieuwe dingen. Met veel plezier ga ik naar mijn werk en weet dat de dag goed zal verlopen. Doordat we een jong team zijn, zitten we vaak op een lijn. De waardering voor je werk wordt uitgesproken en dat stel ik zeer op prijs. Al met al is de sfeer hier erg goed.’

Dat wordt ook teruggezien in het contact en de omgang met klanten. Volgens Stijn verloopt het contact tussen de klant altijd goed, want ZeroPlex staat open om de juiste oplossing te vinden. Ook gaat Stijn regelmatig langs bij klanten als lokale ondersteuning nodig is: ‘We zijn niet zo zeer een externe partij voor klanten, maar worden vaak gezien als collega’s. Als we over de vloer komen worden we met open armen ontvangen en is een praatje maken zeker niet uitgesloten’.

‘WE ZIJN VAN ALLE MARKTEN THUIS IN DE WERELD VAN ICT’

Stijn beschrijft ZeroPlex als een flexibel en jong bedrijf, dat van alle markten thuis is in de wereld van ICT. Maatwerk software, Cloud & Telecom, Consultancy en ICT-beheer; we hebben alles onder één dak. ‘We kijken welke oplossing past bij de klant én de vraag.’

Ben je benieuwd naar meer verhalen van onze medewerkers? Lees hier het interview met Nick, een van onze ICT-specialisten en Steven, onze manager ICT & Telecom. Neem voor meer informatie over onze diensten, vooral contact op, wij helpen je graag!

 

 

Komt u graag in contact met ons of wilt u meer over ons weten? Klik dan hier voor onze contactgegevens.
Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws.

 

ZeroPlex, uw partner in ICT
ICT-beheer, Cyber security, Software development, Cloud en telecom advies of uitbesteden alle ondernemers en MKB+ in de omgeving Venlo, Venray, Belfeld, Tegelen, Blerick, Reuver, Panningen, Boxmeer.