Case

ENJOB Personeelsdiensten

www.enjob.nl

Geen zorgen meer rondom ICT & Telecom

  • Branche: Zakelijke dienstverlening
  • Samenwerking sinds: 2017
  • Rapportcijfer:
  1. ICT-Beheer
  2. Cloud & Telecom

ENJOB Personeelsdiensten is een uitzendbureau met als focus het opbouwen van een gezonde en duurzame relatie met collega’s en klanten. Kwaliteit, plezier en samenwerken met collega’s en de klanten heeft voortdurend de aandacht, waarbij ICT ook een belangrijke rol speelt.

“Voor ENJOB is de samenwerking met een ICT-partner die ons begrijpt en eigenlijk als collega meewerkt en denkt binnen onze organisatie van groot belang”, aldus Wouter Beckx, die als directeur bij ENJOB vanaf de eerste dag betrokken was bij de keuze voor een nieuwe ICT-partner: ZeroPlex. Hij vertelt over de start en de huidige samenwerking met het team van ZeroPlex.

“Kijk, een organisatie als ENJOB concentreert zich op het ontzorgen van klanten, met een flexibele of langdurige inzet van uitzendkrachten die meedenken in de organisatie van onze klant. Onze klanten begrijpen dat wij doen wat we zeggen en ons houden aan afspraken, dat is de basis van ons succes. ZeroPlex werkt op exact dezelfde manier en dat voelde al in het eerste gesprek gewoon goed.”

ENJOB Personeelsdiensten werkte vroeger samen met een andere ICT-partner en zocht naar een nieuwe IT-leverancier die professioneel genoeg was om ons echt vooruit te helpen, maar klein genoeg om de samenwerking te intensiveren. “Er wordt bij ZeroPlex nooit gepraat over kwaliteit. Dit kan gezien worden als een goed teken. Kwaliteit staat namelijk niet ter discussie en is er altijd.”

“We werken met ZeroPlex voor onze kantoorautomatisering, maar ook onze telecom vraagstukken. Bereikbaarheid, zowel op kantoor als via onze mobiele telefoons, is van groot belang, zeker wanneer een project plots wijzigt of flexibiliteit gevraagd wordt van onze organisatie. Snel handelen is dan ons grootste goed. Maar denk ook aan samenwerken, op een veilige manier. ZeroPlex helpt ons niet alleen met het uitvoeren en monitoren van deze zaken, maar denkt ook mee over hoe de ICT-vraagstukken efficiënter uitgevoerd kunnen worden, nu, maar zeker ook in de toekomst.”

Tijdens ons eerste gesprek bleek al snel dat we eindelijk met een professionele partij aan tafel zaten, met kennis van (onze) zaken. Een bedrijf met korte lijnen en een team van ICT-specialisten, aangeraden door collega-ondernemers.

Wouter Beckx,
directeur
bij ENJOB

ENJOB ZeroPlex Venlo ICT beheer Telecom
ENJOB ZeroPlex Venlo ICT beheer Telecom

De toekomst van automatisering binnen ENJOB

“Op het gebied van ICT, telecom en ook het gebruik van de cloud gaan we de komende jaren flinke stappen zetten, zo betrekken we een nieuw kantoor met een nieuwe IT-infrastructuur waarmee we hopen het aantal storingen nog verder te kunnen beperken. Ook op het gebied van opslag van data gaan we kijken naar de cloud-oplossingen van ZeroPlex die over het algemeen heel flexibel zijn. Maar ook beveiliging van data heeft onze aandacht.”

“Al met al is samenwerken met ZeroPlex een uitstekende keuze geweest. We hebben direct contact met specialisten als het nodig is en we hebben direct toegang tot een breed scala aan diensten en kennis waar we intern simpelweg niet over willen beschikken. Maar goed ook, want eigenlijk hebben we na de eerste afspraak met ZeroPlex besloten om de andere bedrijven op de shortlist niet meer te vragen, dus ons gevoel bleek juist.”

“Na de overstap naar ZeroPlex viel het ons op dat we véél minder vaak last van storingen hadden, binnen precies hetzelfde gebouw, dezelfde infrastructuur en met dezelfde systemen.”

Ontmoet ZeroPlex

Graag komen we met u in contact om samen met u een oplossing te bedenken voor uw ICT-uitdaging.

"*" geeft vereiste velden aan

Accepteer voorwaarde*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over ons ZeroPlex groepsfoto voor mobiel