Case

VAEX

vaex.nl/

Onafhankelijk advies en producten waar je op kan vertrouwen.

  • Branche: Handel
  • Samenwerking sinds: 2016
  • Rapportcijfer:
  1. Consultancy
  2. ICT-Beheer
  3. Software Ontwikkeling
  4. Cloud & Telecom

VAEX is een handelsbedrijf, gespecialiseerd in vee- en truckhandel. In de zoektocht naar onafhankelijk advies over het juiste ERP-systeem kwamen ze met ZeroPlex in contact. Momenteel doet ZeroPlex het volledige systeembeheer voor VAEX.

Onafhankelijk advies

“Toen we op zoek waren naar onafhankelijk advies met betrekking tot het beste ERP-systeem, kwamen we bij ZeroPlex uit.” Aldus Lisanne Rouwet, Manager Operations & Business Development bij VAEX. “We weten allemaal dat bedrijven de zaak vaak rooskleuriger laten voorkomen dan het daadwerkelijk is. In onze zoektocht waren wij op zoek naar iemand die ons onafhankelijk en deskundig advies kon geven over het systeem die voor ons de beste match zou zijn. Twan heeft ons hier enorm mee geholpen. We plukken hier nog dagelijks de vruchten van.”

Overstap naar ZeroPlex

Bij VAEX waren ze ontevreden over de diensten en services van hun vorige ICT-aanbieder. Na hun positieve ervaringen zijn ze overgestapt naar ZeroPlex voor het gehele systeembeheer. “Tijdens de verkennende gesprekken om een mogelijke overstap te bespreken, gaven Rick en Twan direct een vertrouwd gevoel. Hij wist de techniek in jip-en-janneketaal uit te leggen. Ook was hij eerlijk over wat ZeroPlex kan waar maken en daar zijn wij nog nooit in teleurgesteld.”

Het is erg fijn dat bij ZeroPlex alles onder één dak zit. Van software tot hardware, van cloud tot automatisering. Dit maakt het overzichtelijk.

Lisanne Rouwet,
Manager Operations & Business Development
bij VAEX

VAEX case 2
VAEX transportwagen

Toegevoegde waarde voor VAEX

“ZeroPlex kijkt mee op managementniveau. Binnen een handelsonderneming als de onze is een goede ICT-structuur van cruciaal belang. Het is daarom fijn om eerlijk en duidelijk advies te krijgen dat soms ook verder gaat dan alleen ICT. Iedereen binnen het bedrijf profiteert namelijk als het goed werkt. Of het nu gaat om telefonie, internet of de koppeling tussen verschillende systemen, het werk wordt een stuk aangenamer dan we hier geen zorgen over hebben. Daar zit dan ook de absolute toegevoegde waarde van ZeroPlex. Zij bekijken het gehele plaatje.

Door deze aanpak is het aantal storingen drastisch gedaald en mocht er een keer wat zijn. Met een belletje en een kwartiertje (of minder) geduld is het weer opgelost.”

VAEX transport case maatwerk software

Als ik zeg: ‘ZeroPlex is ermee bezig’ is iedereen gerustgesteld en weten we dat we binnen enkele minuten weer verder kunnen. Bij ZeroPlex hebben we nooit gedoe.

Ontmoet ZeroPlex

Graag komen we met u in contact om samen met u een oplossing te bedenken voor uw ICT-uitdaging.

"*" geeft vereiste velden aan

Accepteer voorwaarde*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over ons ZeroPlex groepsfoto voor mobiel