ICT op vakantie

ICT op vakantie

Vakantie: wat kun je daar op z’n tijd toch aan toe zijn. Het is heerlijk als men weer eens de koffer mag pakken om een paar daagjes naar de zon te vertrekken. Maar vergeet niet dat een goede voorbereiding het halve werk is. Als bedrijf wilt u namelijk wel uw collega’s én klanten in goede handen achterlaten terwijl u onder een parasol ligt uit te blazen. Want wat doe jij bijvoorbeeld als uzelf, of een andere persoon die uw ICT-zaken beheert, besluit om een paar weekjes verlof op te nemen? Of wat gebeurt er als er een storing optreedt die niet makkelijk met een SLA opgelost kan worden? Als ICT-specialist raden wij u daarom aan om op zulke situaties voorbereid te zijn. En geen zorgen, dat is makkelijker dan gedacht.

Anno 2017

Een bedrijf is anno 2017 bijzonder afhankelijk geworden van de computer. Een goed functionerend ICT-netwerk is dus uitzonderlijk belangrijk. Want als de computer het niet doet, zit de werkkracht die zich achter het toetsenbord bevindt ook met lege handen. Daarom is het beheer van een computernetwerk terecht een groot thema binnen ieder bedrijf en is het nodig dat er 24/7 een ICT-specialist klaarstaat om allerlei soorten problemen of storingen op te lossen. Daar wilt u absoluut zeker van zijn. Computerproblemen wachten immers niet geduldig totdat u of de ICT’er weer gebruind en uitgerust op het kantoor verschijnt.

Gelukkig hoeft u de oplossing niet zelf te verzorgen door bijvoorbeeld op de camping telefoontjes te beantwoorden of opdrachten door te geven. ICT-beheer kan ook makkelijk uitbesteed worden. Wij vinden dat u op vakantie ook echt van jouw welverdiende rust wilt genieten. Daarom ondersteunen wij u graag als uw ICT-beheer afwezig is. Om welke reden dan ook. Wij vangen u ICT-werkzaamheden op en zorgen graag ervoor dat jouw computernetwerk perfect blijft functioneren. Dan hoeft u of de ICT’er zich op vakantie nooit druk te maken over storingen of problemen die in het bedrijfssysteem opduiken. Wij helpen u met onze IT-diensten ook graag op structurele basis: dan kunt u pas echt met een gerust hart uw ICT-beheer voor een korte of lange tijd aan een deskundige overdragen. Neem vooral contact met ons op als u meer informatie wilt over onze oplossingen: wij helpen u graag.