ZeroPlex scant uw IT-omgeving

ZeroPlex ICT-scan:
ontdek samen met ons de pijnpunten in uw IT-omgeving

Door de coronacrisis hebben we waarschijnlijk allemaal het gevoel dat de wereld een beetje stilstaat. Dat is lastig, maar wellicht kunt u deze periode gebruiken om eens uitgebreid over innovatie en optimalisatie binnen uw bedrijf na te denken. Zeker op het gebied van IT. Want heeft een duidelijk beeld van de IT-omgeving van uw onderneming? En weet u welke bedrijfsprocessen op dat vlak verbeterd kunnen worden? Als expert helpt ZeroPlex u daar graag bij, door u een ICT-scan aan te bieden.

Tijdens de ICT-scan stort ZeroPlex zich een hele dag op uw IT-omgeving. Daarin kijken we samen naar de pijnpunten en de oplossingen. Kunnen de bedrijfsprocessen bijvoorbeeld geoptimaliseerd worden? Is de systeembeveiliging aan een update toe? Of kan de thuiswerksituatie van uw collega’s misschien verbeterd worden? Wij onderzoeken uw IT-omgeving en voorzien u aan het eind van het consult van een uitgebreid advies. Samen ontdekken we dus wat er qua optimalisatie mogelijk is. 

Wilt u meer informatie, of ben je geïnteresseerd in een ICT-scan? Neem dan vooral contact met ons op.

 


Quickscan van ZeroPlex:
advies over jouw IT-omgeving

Heeft u vragen over de beveiliging van uw bedrijfsservers? Of wilt u zich laten adviseren over IT-oplossingen, die uw bedrijf een stap verder kunnen helpen? ZeroPlex staat voor u klaar. Met onze Quickscan ontdekt u hoe uw IT-omgeving er door de ogen van een IT-specialist uitziet. Tijdens een consult van een uur beantwoorden we graag uw vragen over ICT en software en voorzien we u van advies over de inrichting van uw digitale omgeving. En het mooie is: deze Quickscan kost u helemaal niets. Ons advies is een cadeau aan uw onderneming, om u een duidelijk beeld te geven van de innovatieve IT-mogelijkheden die voor uw bedrijf bestaan.

Het Quickscanconsult bieden we voorlopig in de vorm van een videocall aan, om uw en onze gezondheid te beschermen. Na de crisis komen wij uiteraard graag een uurtje op bezoek, om u persoonlijk over uw IT-omgeving te kunnen adviseren. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

Komt u graag in contact met ons of wilt u meer over ons weten? Klik dan hier voor onze contactgegevens.
Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws.