Angèle aan het woord: “Deze afwisselende baan is mij op het lijf geschreven.”

Over Angèle

Angèle van Enckevort – 44 jaar samenwonend in Venlo, moeder van een dochter van 5 jaar. Verder speel ik graag golf en ga ik graag uit eten. Mijn vorige werkgever kon door Corona mijn contract niet verlengen, waardoor ik een poosje thuis heb gezeten. Echter ben ik een bezige bij en heb dus weinig stil gezeten. ? Verder ben ik creatief, dus ben ik zelf haarspeldjes gaan maken. Zo leuk om te doen, om voor iedere outfit een andere creatie te maken.

Aan de slag bij ZeroPlex

Sinds een paar maanden ben ik werkzaam binnen het team van ZeroPlex / Trimaxx als back office manager. Het was een warm welkom binnen dit team van enthousiaste medewerkers ook wel vakspecialisten, want dat zijn ze hier echt. Eenieder heeft hier zijn eigen kwaliteiten die ze graag inzetten.

Mijn functie binnen de organisatie is om voornamelijk alles achter de schermen op te pakken en goed te laten verlopen. Een leuke klus! En met alles bedoel ik dan alles wat past binnen mijn 24-urige werkweek. Ik ben dagelijks hier, maandag de gehele dag en de rest van de week alleen de ochtenden zodat ik toch veel van de organisatie mee krijg.

De uitdaging

Er liggen nog veel uitdagingen op mij te wachten, maar dat maakt deze functie dan ook zo passend bij mij. Ik ben van nature een echte duizendpoot die van aanpakken houdt. Een afwisselende baan is mij op het lijf geschreven en afwisselend dat is het hier zeer zeker. Geen dag is hetzelfde in de ICT-branche!

Wat ik belangrijk vind binnen een bedrijf is dat men met elkaar dingen ter discussie stelt en die niet zomaar voor lief neemt. Verder wil ik graag trots kunnen zijn, op het bedrijf, de mensen en wat we met elkaar neerzetten. Dit alles gaat hier zeker goed komen.

 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over ons of wat wij voor uw organisatie zouden kunnen betekenen neem dan contact met ons op. Wij geven u graag een vrijblijvend advies. Of volg onze LinkedIn pagina van ZeroPlex en Trimaxx.

Kom erbij!

Ben je enthousiast geworden en denk je helemaal in ons team te passen? We zoeken het hele jaar door nieuwe collega’s en hebben stageplekken voor afstudeerders beschikbaar. Kom vooral een keer bij ons op de koffie! Stuur ons direct een bericht of bel ons! 😉