ZeroPlex viert de nieuwe uitstraling

U heeft het al gezien, onze nieuwe website is in de lucht! En daar zijn we heel blij mee en trots op. Onze oude website was functioneel niet meer van deze tijd, dus we hebben onszelf in een nieuw jasje gestoken. Deze nieuwe uitstraling past helemaal bij het bedrijf dat we nu zijn en bij onze ambities.

Onze nieuwe vier pijlers

Vanwege onze groeiambities hebben we ook onze positionering onder de loep genomen. We gaan ons de komende jaren richten op vier pijlers:

nieuwe uitstraling ZeroPlex

Op deze manier kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen op de verschillende deelgebieden. Op de website vindt u meer informatie over onze nieuwe pijlers.

Nieuwe huisstijl

Bij al deze vernieuwingen hoort ook een nieuwe huisstijl. Deze is al op onze nieuwe website te zien, maar wordt natuurlijk ook doorgevoerd in ons kantoor en op onze auto’s. Grote kans dus dat u onze nieuwe ‘look’ volgend jaar op de weg tegenkomt.

Hoe komt zo’n nieuwe website tot stand?

Een nieuwe website heb je niet van de ene op de andere dag. Dat is een heel traject. Dat doe je ook niet alleen, daar heb je professionals voor nodig. Laten we daar kort iets meer over vertellen.

Brainstormen

Een nieuwe website begint met het bedenken van wat je wil. Brainstormsessies dus. Hierbij hebben we de professionals van Rock the web ingeschakeld. Zij gingen daarna voor ons aan de slag met het maken van een ontwerp en alles wat verder bij een nieuwe website komt kijken.

Wat was belangrijk voor ons?

Natuurlijk moest onze website gebruiksvriendelijk worden, dat was een eerste vereiste. Daarnaast waren er een paar zaken die wij ook heel belangrijk vonden:

  • een responsieve website die goed werkt op alle schermresoluties, dus ook op de telefoon en tablet
  • een perfecte integratie van onze nieuwe huisstijl
  • een clean en overzichtelijk webdesign met oog voor onze cases
  • een duidelijk overzicht van onze diensten en onze werkwijze
Bekijk het resultaat

Het is gelukt! We hebben nu een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. En ja, mooi is-ie ook, vinden wij. Onze website laat precies zien waar ZeroPlex voor staat. En daar zijn we heel blij mee!

Wat vindt u ervan?

Neem eens een kijkje op onze nieuwe website. We horen graag wat u ervan vindt. Heeft u nog tips, vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.