Onze collega’s van Trimaxx staan op de cover!

Met trots staat Trimaxx op de cover van het Noord-Limburg Business magazine. Zij hebben Trimaxx uitgebreid geïnterviewd over het team, services en de werkwijze. Hierin stellen ze ons frisse team voor en geven ze uitgebreid informatie over de voordelen van goed doordachte telecomoplossingen voor starters tot mkb+. Bij Trimaxx staan we voor transparantie en eerlijke prijzen, met onze proactieve houding helpen we onze klanten groeien.

Een preview uit het Noord-Limburg Business magazine:

Vaste- en mobiele telefonie en internet zijn voor ondernemers vaak stoffige onderwerpen waar zij zich liever niet mee bezig houden. Dat hoeft nu niet meer, want met de diensten van telecomprovider Trimaxx behoort dit tot de verleden tijd. Het team van de Venlose telecomspecialist biedt elke ondernemer een totale ontzorging op het gebied van telecom waarmee er tijd én geld kan worden bespaard. “Met de juiste telecomoplossing kun je al snel het bedrijfsproces verbeteren.”

ZeroPlex nam in juni 2020 het telecombedrijf Trimaxx over. Dankzij die overname en de expertise die ZeroPlex in huis heeft, kan Trimaxx zowel standaard- als maatwerkoplossingen bieden. “ZeroPlex is specialist op het gebied van softwareoplossingen op maat en ICT-beheer”, vertelt manager Telecom Ton van den Broek. “We verzorgen ICT-diensten zoals werkplekbeheer, software en alles wat daarbij komt kijken. Omdat telecom – in tegenstelling tot twintig jaar geleden – steeds meer verweven is met ICT, merkten we dat klanten ook dit het liefst uit handen willen geven. Vaste- en mobiele telefonie en internet zijn namelijk niet de meest interessante zaken waar een ondernemer elke dag mee bezig wil zijn, maar zijn wel een essentieel onderdeel van je onderneming. Door de overname van Trimaxx kijken we samen met welke ICT- en telecomdiensten onze klanten het beste af zijn en hoe we dit op een slimme manier kunnen integreren.”

“Bijkomend voordeel van een eigen netwerk is dat onze klanten niet hoeven te schipperen tussen een externe provider en ons”, voegt directeur en telecomspecialist Rick van Dijk toe. “Doordat we ICT en telecom volledig in eigen beheer hebben, kunnen we onze klanten volledig ontzorgen.”

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

LEES HIER HET HELE ARTIKEL

Wilt u Trimaxx beter leren kennen? Neem een kijkje op de website.

Wij zijn Trimaxx een Venlose telecom-provider gevestigd in ‘t Ven. Sommige noemen ons ookwel de tofste provider van Noord-Limburg. We leveren onze diensten met een team kundige telecomspecialisten aangevuld met de expertise van ZeroPlex.
“Ondernemingen ontzorgen met flexibele telecomoplossingen”
Wij zorgen ervoor dat onze relaties altijd en overal kunnen werken. Dit doen we door internet, vaste en mobiele telecomdiensten slim te combineren. Onze aanpak is altijd transparant en eerlijk geprijsd.