Verhoging internetsnelheid

Wat verandert er voor u?

Deze maand verhoogt ZeroPlex de uploadsnelheid van VDSL 50/5 Mb abonnement naar 50/10 Mb. Zo profiteert u nog meer van de mogelijkheden van VDSL. Zowel nieuwe als reeds bestelde abonnementen worden in april zonder extra kosten in snelheid verhoogd. De snelheidsverhoging wordt automatisch doorgevoerd.

Downloadsnelheid Uploadsnelheid
VDSL (oude situatie) 50 Mb/s 5 Mb/s
VDSL (na update) 50 Mb/s 10 Mb/s

 


 

Voor bijna elk bedrijf is zorgeloos online kunnen werken is een van de belangrijkste voorwaarden voor een goed verloop van de werkzaamheden. Snelheid, stabiliteit en weinig downtime zijn hierbij van groot belang. Om deze redenen kiezen veel ondernemers voor zakelijk glasvezel.

Wanneer u als ondernemer voor zakelijk internet kiest, mag u ervan uitgaan dat u de snelheid ontvangt die u afneemt. Helaas zijn er bij een DSL-verbinding zoals ADSL of VDSL diverse factoren die invloed hebben op de snelheid. De belangrijkste factor is de afstand van uw bedrijf tot de wijkcentrale. Des te verder uw bedrijf hiervan verwijderd is, des te langzamer wordt de verbinding. Bij een zakelijke glasvezelverbinding heeft de plek van uw bedrijf geen invloed op de snelheid van het internet. 

Bent u al bekend met onze telecom afdeling Trimaxx? Trimaxx is de telecomspecialist uit Venlo. Wij willen de beste telecom-provider van Noord-Limburg zijn en blijven. Ze doen dit met een team kundige telecom-specialisten. Ze zorgen ervoor dat al onze klanten altijd en overal kunnen werken. Dit doen ze door standaard en op maat gemaakte totaaloplossingen aan te bieden ten aanzien van internetverbindingen, vaste en mobiele telefonie. Voor een transparante en eerlijke prijs.

Verhoging van uw internetsnelheid?

Wilt u uw internetsnelheid verhogen? Voer uw postcode in, dan ziet u direct zien welke internet verbindingen u kunnen bieden

 

 


Komt u graag in contact met ons of wilt u meer over ons weten? Klik dan hier voor onze contactgegevens.
Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws.

 

ZeroPlex, uw partner in ICT
ICT-beheer, Cyber security, Software development, Cloud en telecom advies of uitbesteden alle ondernemers en MKB+ in de omgeving Venlo, Venray, Belfeld, Tegelen, Velden, Blerick, Reuver, Panningen, Boxmeer.