ZeroPlex versterkt telecom-activiteiten met overname Trimaxx

Met genoegen praten we je bij over recente ontwikkelingen binnen onze organisatie. In de afgelopen 7 jaar is ZeroPlex uitgegroeid tot een sterke regionale speler in de markt voor ICT-, software– en telecom-dienstverlening.

Trimaxx overname door ZeroPlex

Om onze organisatie te versterken hebben we met ingang van 1 juli 2020 de activiteiten van Trimaxx Telecom Distribution BV overgenomen. Trimaxx heeft een indrukwekkende geschiedenis waarin het leveren van zakelijke telecomoplossingen tegen een betaalbare prijs centraal staat. We zijn dan ook verheugd dat we Trimaxx onder onze hoede kunnen nemen en daarmee ons productaanbod en serviceteam kunnen uitbreiden.

Met de overname van Trimaxx hebben we alle bouwstenen in handen om op maat gesneden totaaloplossingen te bieden ten aanzien van internetverbindingen, vaste en mobiele telefonie. Je mag dan ook van ons verwachten dat we in de nabije toekomst nieuwe interessante proposities gaan lanceren.

Wie is Trimaxx?

Trimaxx is een telecom-dienstverlener uit Venlo gevestigd op industrieterrein Noorderpoort. De organisatie bestaat sinds 2000 en is onder leiding van Maurice Smals uitgegroeid tot een bekende naam in de regio. De 5 medewerkers bedienen zo’n 200 vaste relaties.

Maurice zal de overdracht naar ZeroPlex begeleiden en daarna betrokken blijven als adviseur. Zo zorgen we dat deze nieuwe samenwerking het beste van twee werelden combineert.

ZeroPlex overname Trimaxx

 

Komt u graag in contact met ons of wilt u meer over ons weten? Klik dan hier voor onze contactgegevens.
Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws.