Hennie Vissers telecom consultant: “Boeiende klanten en uitdagende business vraagstukken”

Het team van Trimaxx kent haar klanten natuurlijk door en door. Maar kennen de klanten ons wel? Daarom wil ZeroPlex graag de gelegenheid nemen om eens in de zoveel tijd de medewerkers aan u voor te stellen, vandaag Hennie, telecom consultant.

Werken bij ZeroPlex: boeiende klanten en uitdagende business vraagstukken.

Vanaf 2007 werk ik bij Trimaxx als consultant op het gebied van vaste, mobiele telefonie en verbindingen. In de zomer van 2020 heeft ZeroPlex haar diensten pakket uitgebreid door de overname van Trimaxx. In mijn werk als consultant vind ik de technologie interessant, maar nog veel leuker vind ik de business vraagstukken waar klanten mee worstelen. Door deze overname ben ik in staat om een nog groter totaalpakket aan kwalitatieve diensten en oplossingen te bieden.

Dat maakt mijn werk nooit saai of routinematig en daar krijg ik energie van. Het meedenken met bestaande en nieuwe klanten over verschillende oplossingen voor hun onderneming; de telefonische bereikbaarheid, het flexibel werken door een Vast-mobiel-integratie, het koppelen van een CRM-pakket aan de VoIP centrale, het uitwerken van een Call Flow waardoor de gesprekken direct bij de juiste collega of team uitkomen. Al deze werkzaamheden zorgen ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is.

Van nature ben ik een leergierig persoon en omschrijf mezelf graag als toegankelijk, in voor een geintje, maar ook serieus als het moet. Ik ben blij te mogen werken met een team van jonge collega’s waarmee ik een goede match heb en we gezamenlijk kunnen bouwen aan een mooie organisatie voor al onze bestaande en toekomstige relaties.


Bent u benieuwd naar meer verhalen van onze medewerkers? Lees hier het interview met Jasper, onze Software Development manager of met Stijn, onze ICT-specialist.

Kom erbij!

Ben je enthousiast geworden en denk je helemaal in ons team te passen? We zoeken het hele jaar door nieuwe collega’s en hebben stageplekken voor afstudeerders beschikbaar. Kom vooral een keer bij ons op de koffie! Kijk naar al onze openstaande vacatures, stuur ons direct een bericht of bel ons even!?