ZeroPlex de nieuwe ICT-partner Stichting Venloop

PERSBERICHT

Venlo – De komende drie jaar is het Venlose bedrijf ZeroPlex als ICT-partner verbonden aan Stichting Venloop. ZeroPlex biedt de zakelijke markt een totaalpakket van diensten aan op het gebied van ICT-beheer, softwareontwikkeling, cloud en telecomdiensten. Naast ICT-partner zal ZeroPlex ook toetreden tot het selecte gezelschap van specialsponsoren van de Weir Venloop en op die manier een bijdrage leveren aan dit evenement.

Directeur Twan van Dijk van ZeroPlex licht zijn keuze voor de Venloop toe: “Zelf sport en hardloop ik graag. Dit jaar doe ik ook weer mee en zal ik proberen mijn eigen persoonlijke record te verbreken op de 10 km. Sporten is belangrijk, helemaal als je veel zit. Daarom probeer ik alle medewerkers van ZeroPlex enthousiast te maken om mee te doen aan de Venloop.

Aan Stichting Venloop leveren wij telefonie en IT. Denk daarbij aan een stabiel en snel internetnetwerk, met de juiste computers en software voor Cloud oplossingen, SharePoint en 3CX. Zo creëren we voor de stichting een veilige ICT-omgeving waarbij remote werken en bereikbaarheid voorop staan.

De Venloop is een écht Venloos initiatief. Daarom vind ik het leuk en belangrijk een bijdrage te kunnen leveren om de Venloop (en dus Venlo) op de kaart te zetten.”

Wim Lensen, directeur van Stichting Venloop vult aan: “Wij zijn bijzonder verheugd met onze kersverse ICT-partner ZeroPlex. Qua werkplekbeheer worden we volledig ontzorgd en ZeroPlex denkt proactief mee over verbeteringen in onze ICT-omgeving. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op de organisatie van onze events.”

EINDE PERSBERICHT

Komt u graag in contact met ons of wilt u meer over ons weten? Klik dan hier voor onze contactgegevens.


Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws.

 

ZeroPlex ICT-partner Venloop