Marktplaats koppeling

Begin 2015 heeft ZeroPlex een volledige maatwerk webshop ontwikkeld voor Porza.nl. Porza.nl verkoopt auto-onderdelen aan garagisten en consumenten. In totaliteit omhelst het projectaanbod ruim 500.000 artikelen. Bezoekers voeren op de webshop allereerst een kenteken in, waarna vervolgens alleen nog relevante auto-onderdelen voor het specifieke kenteken worden weergegeven. Prijzen, voorraadstanden en levertijden worden vervolgens in een fractie van een seconde berekend, gevalideerd en getoond.

 

Vooruitstrevend

Als een van de eerste in de industrie heeft ZeroPlex een diepgaande integratie ontwikkeld tussen Porza.nl en Marktplaats, de bekende Nederlandse advertentiewebsite. Deze integratie stelt Porza.nl in staat om haar auto-onderdelen rechtstreeks aan te bieden aan consumenten via het platform van Marktplaats. Dit maakt dat het bestaande productaanbod kan worden getoond aan een additionele 1,3 miljoen bezoekers per dag. Marktplaats probeert de online handel op het platform te stimuleren door met relevante en innovatieve oplossingen te komen. Ze zoekt dan ook constant naar samenwerking met experts in de industrie. In Porza.nl hebben ze een dergelijke expert gevonden. De systeemintegratie is onderdeel van een pilotproject bij Marktplaats: slechts een beperkte groep leveranciers in diverse categorieën kunnen hier aan deelnemen.

 

Samenwerking met Marktplaats

In rechtstreekse samenwerking met het software-ontwikkelteam van Marktplaats heeft ZeroPlex een integratie van beide platformen gerealiseerd en begeleid. Door de Agile-methode die ZeroPlex hanteert bij het ontwikkelen van de software heeft de totale ontwikkeling slechts 2 weken geduurd. De integratie loopt nu volledig automatisch en vereist geen handmatige interventies. ZeroPlex feliciteert beide bedrijven met de integratie. Benieuwd wat ZeroPlex voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!

 

Komt u graag in contact met ons of wilt u meer over ons weten? Klik dan hier voor onze contactgegevens.
Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws.

ZeroPlex, uw partner in ICT
ICT-beheer, Cyber security, Software ontwikkeling, Cloud en telecom advies of uitbesteden alle ondernemers en MKB+ in de omgeving Venlo, Velden, Venray, Belfeld, Tegelen, Blerick, Reuver, Panningen, Boxmeer.