Theo aan het woord: “Altijd nieuwe uitdagingen.”

Het team van Trimaxx kent haar klanten natuurlijk door en door. Maar kennen de klanten ons wel? Daarom wil ZeroPlex graag eens in de zoveel tijd hun medewerkers de gelegenheid geven om zich aan u voor te stellen. Vandaag aan het woord: Theo, telecom specialist.

Altijd nieuwe uitdagingen om een project goed af te leveren. Dit maakt deze baan zo leuk voor mij.

Trimaxx zocht mensen met affiniteit voor techniek en elektronica. Via, via kwam Trimaxx toen bij mij uit en gingen we in gesprek. Ik heb de stap genomen en er nooit spijt van gehad. De job is interessant en uitdagend.

Sinds augustus 2011 ben ik werkzaam bij Trimaxx. In eerste instantie ben ik aan de slag gegaan als magazijn medewerker. Hierbij was ik onder andere verantwoordelijk voor onderhoud van het bedrijfspand, inbouw van bluetooth carkits voor telefonie in auto’s en vrachtwagens.

De meeste auto’s kregen door de jaren heen vaker een ingebouwde telefoonintegratie. Zo viel dat deel van mijn werkzaamheden langzaam weg. Hierdoor kon ik mijn focus gaan verleggen op telefonie, telecom en internet. Via Trimaxx kreeg ik extra cursussen en trainingen aangeboden die ik mocht volgen. Door samen te werken met ervaren collega’s en trainingen te volgen, is mijn kennis van telefonie in de loop van de jaren sterk gegroeid. Ik heb mij kunnen specialiseren in het aanleggen van telefooncentrales op locatie bij klanten. De laatste jaren zie ik een groei naar de vraag voor Cloud centrales. Dat zie ik als een mooie ontwikkeling en ik kijk ernaar uit om mij hierin verder te verdiepen.

Telecomspecialisten, aangevuld met expertise vanuit ZeroPlex

Mijn meest favoriete gedeelte van het werk vind ik installatieprojecten bij een klant. Zo’n installatie project is een leuke uitdaging om deze zo goed mogelijk te realiseren. Want vaak zijn er op locatie toch technische uitdagingen zoals; verouderde bekabeling, rekening houden met de werkplekken, de plekken waar apparatuur moet komen of de juiste Dect of Wi-Fi verbinding.

Trimaxx is een innovatief bedrijf met alle kennis in huis om een klant volledig te ontzorgen. Wij verzorgen telefonie, internetverbindingen, netwerken, pc’s en servers. Dit doen we met een team van telecomspecialisten, aangevuld met expertise vanuit ZeroPlex. Kort gezegd; alles in huis om een onderneming naar het volgende niveau te kunnen tillen.

 

Kom erbij!

Ben je enthousiast geworden en denk je helemaal in ons team te passen? We zoeken het hele jaar door nieuwe collega’s en hebben stageplekken voor afstudeerders beschikbaar. Kom vooral een keer bij ons op de koffie! Stuur ons direct een bericht of bel ons! 😉