MyVisuals.nl wordt ZeroPlex

Het begon in 2010 met het idee om op een efficiënte manier marketingproducten voor bedrijven te maken. Nu, na vijf jaar, heeft MyVisuals.nl voor een grote groep relaties deze producten mogen vervaardigen en kunnen inzetten. Maar tijden veranderen snel, en zo ook de marketingbehoefte van onze relaties.

 

Uw doelgroep

Er komt een steeds grotere focus te liggen op digitale presentatie en vindbaarheid zodat een ondernemer 24 uur per dag zijn producten kan presenteren aan potentiële klanten. Uw klanten worden steeds veeleisender en mondiger. Ze vergelijken moeiteloos tientallen aanbieders binnen luttele seconden op prijs, leverbaarheid en tevredenheid. Daartoe gebruiken ze een steeds groter wordend arsenaal aan middelen, (vergelijkings-) websites, sociale media, radio- en tv-reclame, augmented reality en ervaringen van andere klanten.

MyVisuals.nl wordt ZeroPlex

Om in dit complexe technisch speelveld overzicht te houden zijn specialisten nodig zodat u zich als ondernemer kunt bezighouden met de inhoud en niet de techniek. Dat vergt ook van MyVisuals.nl andere capaciteiten, expertises en middelen dan die we beschikbaar hadden. Het is voor ons dan ook een logische stap om samen te gaan met het team van ZeroPlex die de digitale wereld volledig beheersen.

 

Specialisten

Er staat nu een team van 8 hoog opgeleide jonge en enthousiaste medewerkers voor u klaar om uw vragen op het gebied van ICT, Telecommunicatie, Datadiensten, Software Ontwikkeling en slimme Marketing te beantwoorden. Uiteraard blijven we ook de producten leveren die u van ons gewend bent.

Dat doen we op een no-nonsens manier tegen heldere vaste prijzen en met slimme nieuwe technieken, we moeten er immers samen beter van worden. In een volgende nieuwsbrief zullen wij daar een aantal voorbeelden van presenteren. Het nieuwe ZeroPlex staat klaar voor een frisse blik op uw organisatie! Voorop staat dat ú als klant gevonden moet worden op het internet.

 

Komt u graag in contact met ons of wilt u meer over ons weten? Klik dan hier voor onze contactgegevens.
Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws.