Finalist Young Professional

PRO77 reikt op 2 februari 2016 in Poppodium Grenswerk voor de vierde keer een onderscheiding uit aan de meest inspirerende Young Professional uit de gemeente Venlo. De drie finalisten die kans maken op de felbegeerde ITSN/Vaes & Linthorst Award zijn (in alfabetische volgorde):

 

De finalisten

  • Ron Coenen (34), Manager Bedrijven Trias BV
  • Rick van Dijk (22), Directeur/ ICT Specialist ZeroPlex
  • Adrie Mooi (32), Creative Director Studio Luidspreker

Een onafhankelijke jury onder leiding van Corné Geerts, algemeen directeur Seacon Logistics, kent de titel toe aan een Young Professional die beschikt over onder andere onderscheidend vermogen, innoverend vermogen, daadkracht en doorzettingsvermogen. Daarnaast moet hij of zij een positieve bijdrage leveren aan de Venlose maatschappij en een inspirerend voorbeeld zijn voor andere Young Professionals.

Het bestuur van stichting PRO77 wil de hoger opgeleide Young Professional die werkzaam is in de gemeente Venlo beter in beeld brengen. “Het is ons doel om Young Professionals (HBO/WO) aan Venlo te binden,” aldus voorzitter Steffie Hoeijmakers. “Of je nu geboren bent in Venlo of niet, het is belangrijk om aan alle Young Professionals te laten zien dat Venlo alles in zich heeft om hier een mooie toekomst op te bouwen.”

Young Professionals die in aanmerking willen komen voor de titel Young Professional of the Year zijn maximaal 35 jaar oud, hebben een HBO of WO-opleiding afgerond en zijn werkzaam in de gemeente Venlo. Vorig jaar ging de felbegeerde ITSN/Vaes & Linthorst award naar William van Dijk, chirurg in opleiding bij VieCuri in Venlo. Van Dijk werd onder andere geroemd vanwege zijn authenticiteit en ondernemerschap.