• consultancy quickscans software development documentatie
  Quickscans

  De ICT-specialisten van ZeroPlex voeren diverse quickscans uit op uw bestaande ICT-omgeving. Deze scans geven inzage in de huidige staat van uw beveiliging, continuïteit of andere zaken. Dit wordt als startpunt genomen om te bepalen in welke mate uw organisatie voorbereid is op de vervolgstap.

 • consultancy efficiency werkplekbeheer proces ZeroPlex
  Productiever werken

  Bijna ieder bedrijf heeft inefficiënte werkprocessen waar onnodig tijd verloren gaat. Elke ondernemer herkent dit probleem. Onze ICT-specialisten brengen in kaart waar de pijnpunten zijn en hoe ICT kan bijdragen aan efficiënter werken.

 • Doel purpose ICT software consultancy Venlo ZeroPlex
  ICT-Strategie

  ICT heeft in het MKB in verreweg de meeste gevallen nog een status van een kostenpost. Toch realiseren steeds meer organisaties zich dat ze met behulp van ICT onderscheidend kunnen zijn en hiermee concurrentievoordeel kunnen behalen.

 • notificatie alarm melding ICT beveiliging
  Bedrijfscontinuïteit

  Bedrijfsprocessen komen direct tot stilstand bij grote storingen in de ICT-omgeving. ZeroPlex helpt om te onderzoeken wat de risico's zijn en implementeert er maatregelen voor om schade bij storingen te beperken.

Samen naar de beste ICT-aanpak met consultancy

Als het om ICT gaat, is er vaak sprake van een probleemgerichte aanpak. Als de mail werkt niet, er is nieuwe software nodig voor een bepaalde behoefte of u heeft last van spam.

ZeroPlex kijkt niet alleen naar de problemen, maar juist naar mogelijkheden om de ICT binnen uw bedrijf te laten excelleren. We helpen u met het maken van de juiste keuzes en zetten u aan het denken over de beste ICT-oplossingen. Samen werken we toe naar de beste ICT-aanpak voor de langere termijn.

Op basis van ervaring, ondernemingskennis en een team van specialisten zorgen wij voor de beste oplossing die bij zal dragen aan het succes van uw onderneming of organisatie.

 

ZeroPlex adviseert een oplossing die bij u past.

De rol van ICT en van cloud oplossingen worden steeds groter in de zakelijke wereld. Een eerlijk en goed doordacht plan van aanpak is belangrijk om zo de effectiviteit van ICT binnen uw organisatie te kunnen waarborgen.

ZeroPlex adviseert altijd een oplossing die bij u past, niet de oplossing die voor ons het beste werkt. Alles draait om een succesvolle ICT-aanpak voor uw organisatie. U kunt bij ons rekenen op een eerlijk, begrijpelijk en betrouwbaar ICT-advies. Voor vragen zijn we natuurlijk altijd bereikbaar.

ICT is geen doel op zichzelf maar een middel om efficiënter te werken. Hiermee concurrentievoordeel te realiseren of kosten te besparen.

In overleg met u kijken wij naar mogelijkheden om uw organisatie efficiënter, slimmer en stabieler te laten functioneren.

 • Budget voor totaaloplossing
 • Maandbedrag is écht vast: incl. storingen!
 • 24/7 bereikbaarheid.
 • Eigen portal voor zelfstandig beheer
 • Startklare hardware in opslag.
Vraag het onze klanten

Met onze krachtige ICT-oplossingen werken we aan de bedrijfsprestaties van veel bedrijven in Venlo en de rest van Limburg.

Ontmoet ZeroPlex

Graag komen we met u in contact om samen met u een oplossing te bedenken voor uw ICT-uitdaging.

"*" geeft vereiste velden aan

Accepteer voorwaarde*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontmoet ZeroPlex, ICT dienstverlener, uw ICT is onze zaak, maak kennis met het team van ZeroPlex