Wijzigingen zakelijk mobiel

Looptijd Zakelijk Mobiele abonnement verkort

ZeroPlex verkort per woensdag 18 mei 2016 de looptijd van Zakelijk Mobiel abonnementen van 12 maanden naar 1 maand. Zo is het op- en afschalen van mobiele abonnementen nog eenvoudiger. Met het verkorten van de looptijd bent u flexibeler. U kiest altijd een passend abonnement. De wijziging geldt voor zowel bestaande als nieuwe orders.

 

Wetswijziging mobiele abonnementen

Vanaf 1 juni 2016 is de opzegtermijn van een mobiel abonnement aangepast van 1 kalendermaand naar 1 maand. Dit betekent dat wanneer u bijvoorbeeld een abonnement op 15 juni opzegt, het contract 15 juli is opgeheven. Het abonnement werd voorheen niet eerder opgeheven dan 1 augustus.

De wijziging is van toepassing op de Zakelijk Mobiel abonnementen van ZeroPlex.

 

 


 

 

Komt u graag in contact met ons of wilt u meer over ons weten? Klik dan hier voor onze contactgegevens.
Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws.

Bent u al bekend met onze telecom afdeling Trimaxx? Trimaxx is de telecomspecialist uit Venlo. Wij willen de beste telecom-provider van Noord-Limburg zijn en blijven. Ze doen dit met een team kundige telecom-specialisten. Ze zorgen ervoor dat al onze klanten altijd en overal kunnen werken. Dit doen ze door standaard en op maat gemaakte totaaloplossingen aan te bieden ten aanzien van internetverbindingen, vaste en mobiele telefonie. Voor een transparante en eerlijke prijs.