Winnaar Young Professional

Op 2 februari werd door stichting PRO77 de Young Professional of the Year 2016 uitgeroepen. Rick van Dijk, Directeur/ICT-specialist van ZeroPlex, won de felbegeerde titel. In een bomvol Poppodium Grenswerk nam hij de felbegeerde ITSN/Vaes & Linthorst Award in ontvangst.

De Jury

De jury onder leiding van Corné Geerts, CEO Seacon Logistics, was met name onder de indruk van het heldere toekomstbeeld dat Rick zo jong al heeft: “Een 23-jarige Venlonaar met een bijzondere kijk op het leven. Hij neemt geen genoegen met de dingen zoals ze zijn. Techniek is voor hem iets vanzelfsprekends. Zo heeft hij, als een van de eerste mensen op deze aarde, vrijwillig een chip onder de huid van zijn hand aan laten brengen waarop hij technische ondersteuning kan programmeren die hij die dag nodig gaat hebben.” De winnaar is een inspirerend voorbeeld voor andere Young Professionals. Rick van Dijk richtte op achttienjarige leeftijd zijn eigen ICT-bedrijf ZeroPlex op en heeft inmiddels vijf man personeel in dienst. Dagvoorzitter Lex Uiting vroeg hen naar hun drijfveren en ambities tijdens de uitreiking.

De andere genomineerden waren Ron Coenen, manager bedrijven bij Trias BV en Adrie Mooi, Creative Director bij StudioLuidspreker.

Met deze verkiezing wil PRO77 de hoger opgeleide Young Professional die werkzaam is in de gemeente Venlo beter in beeld brengen. Mensen komen in aanmerking voor de titel als ze maximaal 35 jaar oud zijn, een HBO- of WO-opleiding hebben afgerond en werkzaam zijn in Venlo.

 

Rick van Dijk in de media

  • Rick van Dijk is Young Professional 2016
  • Rick van Dijk wint PRO77 Award
  • Venlo: Rick van Dijk is de Young Professional of the Year 2016

 

Komt u graag in contact met ons of wilt u meer over ons weten? Klik dan hier voor onze contactgegevens.
Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws.

ZeroPlex, uw partner in ICT
ICT-beheer, Cyber security, Software development, Cloud en telecom advies of uitbesteden alle ondernemers en MKB+ in de omgeving Venlo, Velden, Venray, Belfeld, Tegelen, Blerick, Reuver, Panningen, Boxmeer.