ZeroPlex opnieuw benoemd tot FD Gazelle!

YES! Voor het 2e jaar op rij heeft het Financieel Dagblad ons benoemd tot FD Gazelle! Dit betekent dat we bij de 722 snelst groeiende bedrijven van Nederland horen.

Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bedrijven die de afgelopen drie jaar een bovengemiddelde groei hebben laten zien, financieel gezond zijn en over innovatief ondernemerschap beschikken, komen in aanmerking.

Dit is natuurlijk een prachtig compliment voor alle inzet van ons team in de afgelopen periode.
We doen ons werk met veel passie, en dat blijkt!

 


Alle FD Gazellen 2020: van Harlingen tot Heinkenszand

Dit jaar zijn er 772 FD Gazellen: een record in de zestien jaar van deze prijs. Elk van deze snelle groeiers presteerde bovengemiddeld. Ze boekten allemaal winst in het laatste jaar en groeiden van 2017 tot en met 2019 met ten minste 20% in omzet. In doorsnee lag de groei op 67%.

De snelle groeiers blijken ook goede banenscheppers te zijn. Een doorsnee FD Gazelle had in 2019, bij een omzet van € 3,2 mln, 18 vaste medewerkers in dienst. Dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van de 10 die ze twee jaar eerder hadden. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het creëren van minstens 7.000 banen in drie jaar tijd. En daarbij is de flexibele schil nog niet eens meegeteld.