Case

Bartels sloten

www.bartels-sloten.nl

Goede service de klok rond

  • Branche: Handel
  • Samenwerking sinds: 2016
  • Rapportcijfer:
  1. ICT-Beheer
  2. Cloud & Telecom

Bartels is een specialist op het gebied van sloten, deurbeslagen en inbraakpreventie gevestigd in Venlo. Als specialist waren zij op zoek naar een andere lokale specialist die hen kon helpen met hun ICT en telecom.

Lokaal en betrouwbaar

“Als lokale winkelier is het ontzettend belangrijk om bereikbaar te zijn voor je klanten. Daarvoor zijn we tegenwoordig erg afhankelijk van telecom. Wij waren daarom op zoek naar een lokale partner met betrouwbare oplossingen. Via via kwamen wij toen met ZeroPlex in contact.”

“Naast de telecom levert ZeroPlex ook alle hardware die wij nodig hebben op ICT-gebied. Het is voor ons fijn dat alles onder één dak zit. Dat zorgt ervoor dat er snel geschakeld kan worden.”

ZeroPlex is net als ons een lokaal bedrijf. Dat vinden wij erg belangrijk.

Leon Bartels,
eigenaar van Bartels Sloten

Bartels Sloten

“Service staat bij Bartels hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij het ons niet kunnen veroorloven om storingen te hebben in onze systemen. Als er een storing is, dan wil het toeval natuurlijk dat deze vaak buiten kantooruren plaatsvindt, als wij onze winkel geopend hebben. Onze vorige leverancier nam na vijf uur en in het weekend de telefoon niet meer op. Dat wekt natuurlijk een hoop frustratie op. Dat is een van de redenen waarom wij zijn overgestapt naar ZeroPlex.”

“Voor ons is het ontzettend belangrijk dat wij ook tijdens koopavonden en op zaterdag ondersteuning kunnen krijgen en dat problemen worden opgelost. Daarom is ZeroPlex een perfecte match voor ons!”

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?