Ontdek de meest handige functies van SharePoint en Teams voor uw bedrijf

In de moderne werkomgeving van Microsoft 365 zijn SharePoint en Teams essentieel voor effectieve samenwerking. Ze tillen de productiviteit en samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau. Hier zijn enkele belangrijke functies die uw workflow verbeteren en communicatie en samenwerking stroomlijnen:

Realtime samenwerking

Met SharePoint kunnen teamleden gelijktijdig aan hetzelfde document werken, waardoor fouten worden verminderd en de samenwerking efficiënter verloopt.

Centrale opslag en organisatie

SharePoint biedt één centrale locatie voor het opslaan van documenten, met geavanceerde zoekmogelijkheden en een logische structuur van bibliotheken en mappen om informatie gemakkelijk te vinden en te delen.

Beveiliging en toegangscontrole

SharePoint beperkt de toegang tot vertrouwelijke informatie tot geautoriseerde gebruikers en biedt versiebeheer en wijzigingstracking.

Whiteboard functies

Met Teams kunt u een bestaand whiteboard delen en samenwerken met anderen, inclusief het kopiëren en plakken van onderdelen van chats naar het whiteboard.

Nieuwe functies voor Teams en SharePoint

Geïntegreerde samenwerking

SharePoint en Teams zijn naadloos geïntegreerd, waardoor u SharePoint-documenten en -mappen rechtstreeks vanuit Teams kunt openen en bewerken. Ook kunt u Teams-chats en -vergaderingen direct in SharePoint opslaan voor centrale toegang tot relevante informatie.

Mobiele toegankelijkheid

Zowel SharePoint als Teams hebben mobiele apps, zodat u altijd en overal belangrijke informatie kunt bekijken, bewerken, chatten met collega’s en deelnemen aan vergaderingen.

 

SharePoint en Teams zijn krachtige tools die bedrijven helpen bij het verbeteren van de productiviteit, communicatie en samenwerking. Of het nu gaat om het beheren van documenten, het organiseren van teamwerk, het houden van chats en vergaderingen, of het integreren van verschillende taken, deze platforms bieden een breed scala aan functies die u kunnen helpen bij het optimaliseren van de workflow en het bereiken van betere resultaten. Waar wacht u nog op? Ontdek vandaag nog de voordelen van SharePoint en Teams voor uw bedrijf!

Heeft u vragen over hoe deze tools uw bedrijf kunnen ondersteunen? We staan klaar om u te helpen, neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Klik op onderstaande link voor het volledige Microsoft-artikel over de Teams update.