ZeroPlex is gecertificeerd Microsoft Solution Partner for Modern Work

Een samenwerking met ZeroPlex als gecertificeerde Microsoft Solutions Partner for Modern Work partner biedt aanzienlijke voordelen voor organisaties die een moderne en productieve werkomgeving willen creëren. In deze blog bekijken we de voordelen van werken met een Microsoft Solutions Partner.

Voordelen van samenwerken met een Microsoft Solutions Partner for Modern Work

1.      Expertise in moderne werkplekoplossingen

ZeroPlex heeft diepgaande kennis en ervaring in moderne werkplekoplossingen van Microsoft, zoals de Microsoft 365 omgeving. Wij kunnen uw bedrijf helpen bij het effectief gebruikmaken van deze set van productiviteitsapplicaties, hierdoor kunnen uw medewerkers, ongeacht hun locatie of apparaat, toegang blijven houden tot hun omgeving. Outlook, SharePoint, Word, Excel en Teams zijn een greep uit de tools die beschikbaar zijn binnen de Microsoft 365 abonnementen.

2.      Verbeterde productiviteit en samenwerking

Hoe een moderne werkplekoplossing de productiviteit en samenwerking kan verbeteren begrijpt een gecertificeerde partner. ZeroPlex kan uw bedrijf helpen bij het effectief gebruikmaken van de tools uit Microsoft 365. Een veel gebruikte optie is het samen werken aan één document. Op deze manier wordt voorkomen dat er meerdere versies worden uitgewisseld. U ziet meteen welke aanpassingen er worden uitgevoerd in het document zonder te hoeven wachten of te overleggen. Online samenwerken aan documenten is dé manier om met meerdere collega’s tegelijk en real-time aanpassingen door te voeren. Efficiënt, veilig en nog leuk ook.

3.      Beveiliging en compliance

Partners met het Microsoft Solutions Partner for Modern Work certificaat zijn goed op de hoogte van beveiligings– en compliance-uitdagingen. Wij kunnen uw bedrijf helpen bij het implementeren van betrouwbare beveiligingsmaatregelen en het waarborgen van regelgeving. Zodat bedrijfsgegevens en vertrouwelijke informatie beschermd blijven.

4.      Ondersteuning en training

Als gecertificeerd partner hebben wij toegang tot uitgebreide ondersteuningsbronnen en trainingen. Daardoor kunnen wij u snel helpen bij het oplossen van technische problemen. Dit resulteert in een soepele implementatie van de moderne werkplekoplossing en eenvoudig gebruik door medewerkers.

 

Samenvattend biedt een samenwerking met ZeroPlex als Microsoft Solutions Partner for Modern Work, uw bedrijf expertise in moderne werkplekoplossingen, verbeterde productiviteit en samenwerking, beveiliging en naleving van regelgeving, evenals ondersteuning en training.


Als gecertificeerde partner met het Microsoft Solutions Partner for Modern Work Certificaat staan wij klaar om u te helpen bij het implementeren en optimaliseren van moderne werkplekoplossingen. Neem contact met ons om te bespreken wat wij voor u zouden kunnen betekenen.