ZeroPlex in Noord Limburg Business magazine

Noord-Limburg Business magazine heeft een artikel geschreven over ZeroPlex. Waar vroeger vooral behoefte was aan servers, telefoontoestellen en pc’s, ontdekken steeds meer ondernemers de meerwaarde van de ICT die helpt in de automatisering en dus het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

PROFESSIONEEL THUISWERKEN

We merken dat thuiswerken nog steeds een actueel item is. “Vorig jaar maakten bedrijven de eerste slag zodat medewerkers thuis konden e-mailen en aan documenten konden werken. Nu we een jaar verder zijn, merk je dat die pleisteroplossingen tekortschieten. Bedrijven hebben een structurele oplossing nodig zodat medewerkers veilig en efficiënt documenten kunnen delen en bewerken. Ook is er meer aandacht voor de beveiliging van gegevens. Iedereen had vorig jaar een wachtwoord en een tweede factor via de mobiele telefoon. Nu denken ondernemers na over situaties waarbij bijvoorbeeld een medewerker diens laptop verliest. Het professionele thuiswerken wordt verder uitgerold.”

GROEI
Dankzij de efficiënte werkwijze en de overname van Trimaxx groeit ZeroPlex flink door. In 2019 en 2020 werd het Venlose bedrijf zelfs uitgeroepen tot FD Gazelle. “Door onze software-oplossingen, consultancy en de verbreding van ons klantenbestand door de overname van Trimaxx blijven we doorgroeien. We merken dat steeds meer bestaande en nieuwe klanten aan ons vragen of we mee kunnen kijken binnen het bedrijf. Vaak blijkt dat bedrijfsautomatisering inderdaad kan helpen om de bedrijfsvoering intern te verbeteren. Voorlopig is de groei er nog zeker niet uit.”

Nieuwsgierig? Lees hier het hele artikel