‘ZeroPlex mag met trots zichzelf wat meer laten zien.’

Het team van ZeroPlex kent haar klanten natuurlijk door en door. Maar kennen de klanten ons wel? Daarom wil ZeroPlex graag de gelegenheid geven om eens in de zoveel tijd de medewerkers voor te stellen. Vandaag aan het woord: Kayleigh, marketeer.

Van Amsterdam naar Venlo

Als geboren en getogen Amsterdammer is de eerste vraag die ik krijg; “Waarom ben je in hemelsnaam naar Noord-Limburg verhuisd?” Persoonlijk snap ik niet waarom dat zo verbazingwekkend is. Limburg heeft zoveel moois; de mooie groene omgeving, het zachte accent, de lekkere vlaai en de gemoedelijke sfeer! Ik kan oprecht zeggen dat ik met veel plezier hier al 2,5 jaar woon.

Na een leerzame studietijd ben ik in de randstad aan de slag gegaan als content creator bij een online marketing bureau. Met het kleine team werd iedereen bij het hele proces van marketingcampagnes betrokken. Hierdoor heb ik mij niet alleen in mijn eigen specialisatie kunnen ontwikkelen, maar ook in alle andere segmenten van (online)marketing. Na vier jaar besloot ik naar Noord-Limburg te verhuizen. Uiteindelijk kwam ik bij ZeroPlex terecht, waar ik me helemaal thuis voel.

ZeroPlex mag echt trots zijn!

Een van mijn eerste observeringen was dat iedereen bij ZeroPlex een “vak purist” is. Ze zijn het liefst alleen bezig met en voor de klant. Van het ene mooie project rollen ze gelijk door in het volgende. Daardoor is er weinig tijd om huidige en toekomstige klanten op de hoogte te brengen van de mooie projecten die ZeroPlex succesvol heeft kunnen voltooien. Daar mag best wel eens met trots over worden verteld. Dat wordt een van mijn taken. Het is mijn doel om onder andere de portfolio van ZeroPlex meer bekendheid te geven. Door: (social)content, blogs, case studies, nieuwsbrieven, advertorials en zodra het weer kan, ook evenementen organiseren. Ondertussen ben ik al aantal weken aan de slag en maak al helemaal onderdeel uit van de ZeroPlex familie. 🙂

Alles onder een dak

ZeroPlex zou ik omschrijven als een alles-in-een-ICT-oplossing voor bedrijven. Een ontzettend oprechte en eerlijke organisatie die SAMEN met haar klanten kijkt naar de ideale oplossing, of dat nu voor consultancy, ICT-beheer, softwareontwikkeling (eventueel “in the cloud”) of telecom is.  

Alles zit onder één dak en dat zorgt ervoor dat er snel geschakeld wordt en expertise op alle deelvlakken binnen handbereik is. En niet alleen voor klanten, maar ook onderling. Er is nauwelijks een scheiding tussen de afdelingen waardoor iedereen veel van elkaar leert. Dat zorgt er ook voor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.


Kom erbij!

Ben je enthousiast geworden en denk je helemaal in ons team te passen? We zoeken het hele jaar door nieuwe collega’s en hebben stageplekken voor afstudeerders beschikbaar. Kom vooral een keer bij ons op de koffie! Kijk naar al onze openstaande vacatures, stuur ons direct een bericht of bel ons even! 😉

Ben je benieuwd naar meer verhalen van onze medewerkers? Lees hier het interview met Jasper, onze Software Development manager of met Stijn, onze ICT-specialist.